Jeg fik sådan en lyst til Rosinbrød i går eftermiddags, og tænkte, at det måtte jeg kunne lave i lignede dur uden sukker og mel.
Og resultatet blev fantastisk. Personligt kan jeg bedst lide brødet når det er bagt i form, men begge dele smager skønt.
Advarer…. kan blive svært at begrænse sig ift. mængde😋
Bland (eller hvad du har lyst til):
150 g mandler
100 g rosiner
50 gojibær
50 g hasselnødder
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
30 g kokosmel
60-70 g groft hakket mørk chokolade
3 tsk bagepulver
2 tsk salt
2 spsk loppefrøskaller eller husk
3 spsk pofiber
1 ds kikærter / most med gaffel
30 g kokosolie
1/2 dl vand
5 æg
Kan bages som boller eller i form.
Bag på 160 grader – hvis form ca. 50-60 min. – hvis boller ca. 35 min.