Barbecue-marineret kyllingefilet med sesam

Et godt bud på et velsmagende og mættende hovedmåltide

 

 

 

 

 

 

Skær 500 gram kyllingefilet i store “strimler. Rør marineade og vend kyllingefileten i, og lad det trække på køl så længe du kan.

Læg kyllingefileterne på bagepapir og tænd ovnen på 180 grader. Vend kyllingen i sesamfrø og stil dem på bradepanden. Bag i ovnen til marinaden begynder at være gyldenbrun -og gerne så længe som de kan holde til.

Vend div. grønt fra dit køleskab / fryser på panden. Tilsæt salt, peper og hvad du ellers lyster af krydderier.

Marinade – Basis barbecue:

1 dl god olie
1/2 dl ketchup
2 spsk. honning
2 spsk. soya
1-2 spsk. æbleeddike elle andet eddike
1 fed presset hvidløg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *