I forbindelse med udarbejdelsen af mit 4 ugers online forløb: Mobilitetstræning og udstrækning
får du her muligheden for at deltage i 4 live sessions der vil forbedre din krops tilstand.

Din investering er 4 onsdage fra d. 27.11-18.12 kl. 18:15-19:15.

Pris: 300,-

Forløbet er for dig der:
🧘‍♂️Ikke får prioriteret yoga eller udstrækning i din træning
🧘‍♀️Oplever mindre bevægelighed
🧘‍♂️Oplever mindre smidighed
🧘‍♀️Måske mærker skader og skavanker
🧘‍♂️Godt ‘ved at det er vigtigt
🧘‍♀️Ønsker fornyet energi i kroppen
🧘‍♂️Ønsker resultat selvom tiden er knap

Min motivation kommer fra erfaringen med min egen krop. Mine mange års passion for træning og bevægelse, indenfor både fitness, styrketræning, løb og triathlon, har fyldt mine timer, og mobilitetstræning og udstrækning har ikke altid været højt nok prioriteret.

Med tiden må jeg dog også konstatere, at ønsker jeg at fastholde mit niveau, er mobilitetstræning og udstrækning helt afgørende. Mobilitetstræning og udstrækning hjælper mig med at bevarer min smidighed og ikke mindst bevægelighed. Derudover hjælper træningen mig af med ophobningen af affaldstoffer fra min træning og den travle hverdag, som også sidder i mig.

Jeg ved mange står fuldstændigt samme sted som jeg. Tiden er et faktum, og derfor vil fokus, udover en på en grundig træning, også være på hvordan, hvordan vi får sneget mobilitetstræning ind i vores travle hverdag.

HVOR: Træningen vil foregå i Odder Fitness Center, Højgaardsvej 9a, 8300 Odder.
Du skal medbringe et lille håndklæde og et langt viskestykke.

PRIS: 300,-

Der er max 15 pladser

Tilmeld dig på trine@ribercoaching.dk eller følg linket: https://www.facebook.com/events/2277400272370108/

1 thought on “Mobilitetstræning og udstrækning – Nov. 2019 * 4 live sessions for kun 300,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name *